Kilovogler.Kasteel voor transformatorenHoe het vragende fenomeen te elimineren?

  • vrijgavetijd:2022-06-07 08:33:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:356
  • Korte omschrijving:

    Kilovogler.,Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Verschil t

Artikel inhoud

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Kilovogler.Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Portmore.lekkage van bout- of buisexterne draad

Losse kernschroef

lekkage van olie bij loopflens


Kilovogler.Kasteel voor transformatorenHoe het vragende fenomeen te elimineren?



Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Mond van de aanbevelinglekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen,Kilovogler.Hoe de elektrische transformator te selecteren, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).


Kilovogler.Kasteel voor transformatorenHoe het vragende fenomeen te elimineren?



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Welkom gesprekkenTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor,Kilovogler.Opdracht voor transformatoren met olieonderdompeling,Kilovogler.Controletabel van box type transformator, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Kilovogler.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Fabriek voor droge transformatoren

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

AntalyaNameOverige productinformatie
  • Villaban.kgmZelfgemaakt liftplatformWinstvraag van de onderneming

    Villaban.kgmZelfgemaakt liftplatformWinstvraag van de onderneming

  • Villaban.kgmEnige lift van de aluminiumlegering van de liftHet belang van de selectie van machines

    Villaban.kgmEnige lift van de aluminiumlegering van de liftHet belang van de selectie van machines

  • Cill Mhantain.Schaarlift in de autoEconomische investeringsbenadering

    Cill Mhantain.Schaarlift in de autoEconomische investeringsbenadering

  • BundibugyoTransformer 5000KVA prijsInstructies voor industrienormen

    BundibugyoTransformer 5000KVA prijsInstructies voor industrienormen

  • TevesoVaste platformliftGediversifieerde prestatieverbetering

    TevesoVaste platformliftGediversifieerde prestatieverbetering

  • TevesoOpheffen van hooggelegen werkplatformvoertuigWat zijn de belangrijkste punten voor selectie?

    TevesoOpheffen van hooggelegen werkplatformvoertuigWat zijn de belangrijkste punten voor selectie?

  • Cagliari.Hydraulisch mechanisch platform voor het lossen van graanEffectieve innovatie om de landsch

    Cagliari.Hydraulisch mechanisch platform voor het lossen van graanEffectieve innovatie om de landsch

  • Alphen aan den RijnElektrische vierwielliftZorg voor aardgasleveringsgarantie:

    Alphen aan den RijnElektrische vierwielliftZorg voor aardgasleveringsgarantie:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!