Yalta.kgmModel van de transformatorWat zijn de relevante kennis?

  • vrijgavetijd:2022-06-09 18:34:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:728
  • Korte omschrijving:

    Yalta.kgm, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voo

Artikel inhoud
wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Yalta.kgmControleoor voor omzetters

Fabrikant van transformatoren

Ga-Rankuwa.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat) kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Yalta.kgmLevering van transformator, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


Yalta.kgmModel van de transformatorWat zijn de relevante kennis?



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

installerenHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


Yalta.kgmModel van de transformatorWat zijn de relevante kennis?



kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

WerkcursussenExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Voor olie-transformator olie aanvulling,Yalta.kgmStappen van olieverwisseling van olie ondergedompelde transformator, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan % is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Yalta.kgmDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie,Yalta.kgmSubstationele transformator, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Fabriek voor elektrische transformatoren

AntalyaNameOverige productinformatie
  • Kasamwa.Parameters van olieonderdompelde krachttransformatorDe snelle ontwikkeling en veranderingen

    Kasamwa.Parameters van olieonderdompelde krachttransformatorDe snelle ontwikkeling en veranderingen

  • IJsselsteinInterne vaste hefladingsliftOverzicht van de stijlverschillen

    IJsselsteinInterne vaste hefladingsliftOverzicht van de stijlverschillen

  • IJsselsteinZelfrijdende hefplatformtruckDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbetere

    IJsselsteinZelfrijdende hefplatformtruckDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbetere

  • Qinghai.Intelligent hydraulisch hefplatformDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te verge

    Qinghai.Intelligent hydraulisch hefplatformDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te verge

  • FrankrijkVouwbare elektrische liftWat is de juiste maat?

    FrankrijkVouwbare elektrische liftWat is de juiste maat?

  • FrankrijkHefplatform met één armHoe wordt het opgeslagen?

    FrankrijkHefplatform met één armHoe wordt het opgeslagen?

  • FrankrijkHuurlift platformToekomstige ontwikkeling heeft ook groen en energiebesparing nodig

    FrankrijkHuurlift platformToekomstige ontwikkeling heeft ook groen en energiebesparing nodig

  • FrankrijkHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringOvereenkomstige strategieën voor tegens

    FrankrijkHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringOvereenkomstige strategieën voor tegens

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!