Northampton.Prijs van 100 KVA droge transformatorKenmerken van gebruik

  • vrijgavetijd:2022-06-13 20:38:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:308
  • Korte omschrijving:

    Northampton.,De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is er zijn lege lassen, open lassen, naaldga

Artikel inhoud

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Northampton.Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Mumbai.Geluidsoplossing van droge transformatoren

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is,Northampton.Aanbrengen van droge transformatoren, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


Northampton.Prijs van 100 KVA droge transformatorKenmerken van gebruik



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Transformer

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Beheer van apparatuurOorzaken van brand in transformator

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Vallende buitenlandse zaken en piercing


Northampton.Prijs van 100 KVA droge transformatorKenmerken van gebruik



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,Northampton.Oude boxtransformator,Northampton.Quota voor olie ondergedompelde transformator, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

AgentWanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Energiebesparende analyse van de transformator

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Northampton.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg

AntalyaNameOverige productinformatie
  • StraatsburgWerkplatform van de liftWaar is het classificatieverschil?

    StraatsburgWerkplatform van de liftWaar is het classificatieverschil?

  • StraatsburgEnige kolom aluminiumlegering hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    StraatsburgEnige kolom aluminiumlegering hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • PesacNameSchaarliftprijs

    PesacNameSchaarliftprijs

  • Kamwenge.Transformer 500 Box typeOnderhoud en probleemoplossing gebruiken

    Kamwenge.Transformer 500 Box typeOnderhoud en probleemoplossing gebruiken

  • GansuNameVaste liftvoorzieningHoe is de maakindustrie verdwenen?

    GansuNameVaste liftvoorzieningHoe is de maakindustrie verdwenen?

  • GansuNameOffroad hefplatform voertuigStreef naar uitmuntendheid

    GansuNameOffroad hefplatform voertuigStreef naar uitmuntendheid

  • Los AngelesHydraulisch laadplatformEen paar dingen om op te letten

    Los AngelesHydraulisch laadplatformEen paar dingen om op te letten

  • Villaban.kgmElektrische verticale liftHoe verf op waterbasis kiezen?

    Villaban.kgmElektrische verticale liftHoe verf op waterbasis kiezen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!