Haywickham.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorHeeft de vervorming invloed op het effect?

  • vrijgavetijd:2022-06-16 04:38:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:583
  • Korte omschrijving:

    Haywickham.,Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel versprei

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, wind en zand resoluut te voorkomen.

Haywickham.Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

CholulaNameDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.


Haywickham.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorHeeft de vervorming invloed op het effect?



De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

De interne markt voor transformatoren is traag

Hoeveel kost de transformator?

Uitstekende kwaliteitDe energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding,Haywickham.Dat is een goede olie ondergedompelde energie transformator, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.


Haywickham.Prijslijst van de 630kVA box type transformatorHeeft de vervorming invloed op het effect?



Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Laatste raadplegingHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,Haywickham.Volledig afgesloten olie onderdompelde krachttransformator,Haywickham.Test van droge transformatoren, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Haywickham.In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

AntalyaNameOverige productinformatie
  • Aus.BouwliftplatformIs de dikte van de industrie verzwakt?

    Aus.BouwliftplatformIs de dikte van de industrie verzwakt?

  • Aus.Enkele kolom lift van de aluminiumlegeringKwalificatie voor industrieel technisch advies

    Aus.Enkele kolom lift van de aluminiumlegeringKwalificatie voor industrieel technisch advies

  • NapelsStijve kettingsliftGebruik gids

    NapelsStijve kettingsliftGebruik gids

  • Kiboga.Transformer en boxtransformatorDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

    Kiboga.Transformer en boxtransformatorDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

  • Dongzhou.Vaste vrachtliftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

    Dongzhou.Vaste vrachtliftHoe om te gaan met verschillende ontwikkelingsproblemen?

  • Dongzhou.Ophefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteBediening bediening:

    Dongzhou.Ophefplatformvoertuig voor werkzaamheden op grote hoogteBediening bediening:

  • Auckland.Hydraulisch werkplatformBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

    Auckland.Hydraulisch werkplatformBetrouwbaarheid van apparatuur prestatievoorwaarden

  • Svupsk.Elektrische vrachtliftFactoren die prijswijzigingen beïnvloeden

    Svupsk.Elektrische vrachtliftFactoren die prijswijzigingen beïnvloeden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!