Zaraat.Soorten droge transformatorenHet product moet hoge kosten hebben;

  • vrijgavetijd:2022-06-19 22:38:23
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:485
  • Korte omschrijving:

    Zaraat.,De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen,Zaraat.

Artikel inhoud

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen,Zaraat.Droge transformator scb14,Zaraat.Producent van regelaar met olieonderdompeling, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen,Zaraat.Productie van recyclingstransformatoren, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Zaraat.Hoe de droge transformator te onderhouden?

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

PhotharamNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.


Zaraat.Soorten droge transformatorenHet product moet hoge kosten hebben;



De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

De kosten zijn redelijkExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Zaraat.Soorten droge transformatorenHet product moet hoge kosten hebben;



De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

KwaliteitsbeheerHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Zaraat.Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik

AntalyaNameOverige productinformatie
  • PadebornOphefbaar losplatformProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

    PadebornOphefbaar losplatformProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • PadebornSchroefhefplatformHet effect buiten het seizoen is duidelijk, de prijzen blijven dalen

    PadebornSchroefhefplatformHet effect buiten het seizoen is duidelijk, de prijzen blijven dalen

  • PadebornLiftplatform van aluminiumlegeringHet praktische effect is geweldig

    PadebornLiftplatform van aluminiumlegeringHet praktische effect is geweldig

  • Todelgeko6-12 meter volautomatische liftIndustriële ontwikkeling

    Todelgeko6-12 meter volautomatische liftIndustriële ontwikkeling

  • La Goulette.Quota voor 2500kVA droge transformatorWat zijn de voordelen in functie en output?

    La Goulette.Quota voor 2500kVA droge transformatorWat zijn de voordelen in functie en output?

  • PotenzaKleine mobiele elektrische liftOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

    PotenzaKleine mobiele elektrische liftOnderhouds- en probleemoplossingsmethoden

  • PotenzaExploitatie van hooggeplaatste voertuigen op grote hoogteWat zijn de methoden voor trillingsr

    PotenzaExploitatie van hooggeplaatste voertuigen op grote hoogteWat zijn de methoden voor trillingsr

  • Fujian.Hydraulisch hefplatformHoe correct te kiezen volgens de categorie

    Fujian.Hydraulisch hefplatformHoe correct te kiezen volgens de categorie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!