GuayaraminenTransformer en boxtransformatorWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het wer

  • vrijgavetijd:2022-06-24 17:53:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:511
  • Korte omschrijving:

    Guayaraminen,fabrikant van droge transformatorenDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van

Artikel inhoud

fabrikant van droge transformatoren

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Verbindingsgroep structuur van droge transformator


GuayaraminenTransformer en boxtransformatorWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het werken?



Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,GuayaraminenControleposten van droge transformatoren,

Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

doelHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


GuayaraminenTransformer en boxtransformatorWat moet er van tevoren worden voorbereid tijdens het werken?



Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is,Guayaraminen1000 KVA-transformator voor droog type, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Laatste raadplegingDoor het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd,GuayaraminenWerkprincipe van de transformator, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Geluid bij faseuitval

GuayaraminenDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

AntalyaNameOverige productinformatie
  • Verwotschawek.kgmHefplatform met geleiderailDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

    Verwotschawek.kgmHefplatform met geleiderailDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  • Verwotschawek.kgmHet hefplatform van de liftEncyclopedie van etstechnologie

    Verwotschawek.kgmHet hefplatform van de liftEncyclopedie van etstechnologie

  • Verwotschawek.kgmHefplatform van de viermastaluminiumlegeringNieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in Ch

    Verwotschawek.kgmHefplatform van de viermastaluminiumlegeringNieuwe ontwikkelingsmogelijkheden in Ch

  • Mkuranga.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kVTransformatie en toepassing

    Mkuranga.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kVTransformatie en toepassing

  • Varne.Hydraulische heftafel kleinHoe betrouwbaarheid in speciale industrieën te garanderen?

    Varne.Hydraulische heftafel kleinHoe betrouwbaarheid in speciale industrieën te garanderen?

  • Varne.Zelfrijdend hefplatform voertuigHoe is de functionaliteit?

    Varne.Zelfrijdend hefplatform voertuigHoe is de functionaliteit?

  • GuenzburgCity in GermanyHydraulische platformliftOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

    GuenzburgCity in GermanyHydraulische platformliftOp welk toepassingsgebied is het van toepassing?

  • BraziliëVolledig elektrische schaarlifteconomisch beheer

    BraziliëVolledig elektrische schaarlifteconomisch beheer

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!