Tomé.1000 Droge type transformator grootteHoe te onderhouden en op te slaan na gebruik

  • vrijgavetijd:2022-07-04 00:55:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:396
  • Korte omschrijving:

    Tomé.,Productieproces en stappen van droge transformatorWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Tomé.Als e

Artikel inhoud

Productieproces en stappen van droge transformator

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Tomé.Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Esparza.Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


Tomé.1000 Droge type transformator grootteHoe te onderhouden en op te slaan na gebruik



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Fabrikant van omzetters

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Verslag over de kwaliteitscontroleHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Wat is de bedrading van droge transformator?

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


Tomé.1000 Droge type transformator grootteHoe te onderhouden en op te slaan na gebruik



Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Laatste raadplegingVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator spanningstransformator,Tomé.Prestaties van droge transformatoren, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft,Tomé.Quota voor 2500kVA droge transformator, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator,Tomé.800 droog type transformator citaat, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Tomé.Fabrikant van transformatoren

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

AntalyaNameOverige productinformatie
  • Wolfsberg.30 meter liftZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

    Wolfsberg.30 meter liftZorgvuldig gebruik moet vele malen worden uitgevoerd

  • Syzran.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorEerlijke service

    Syzran.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorEerlijke service

  • AmsterfenElektrisch klein hydraulisch hefplatformHet belangrijkste punt of het echt is:

    AmsterfenElektrisch klein hydraulisch hefplatformHet belangrijkste punt of het echt is:

  • AmsterfenHefplatformvoertuig op grote hoogteBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorkomen

    AmsterfenHefplatformvoertuig op grote hoogteBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorkomen

  • Drogheda.Dubbellaags hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

    Drogheda.Dubbellaags hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

  • Roosendaal.2 ton elektrische liftOplossing voor koortsprobleem

    Roosendaal.2 ton elektrische liftOplossing voor koortsprobleem

  • Roosendaal.Verticaal hefplatform met geleiderailMarktvraag neemt toe

    Roosendaal.Verticaal hefplatform met geleiderailMarktvraag neemt toe

  • Roosendaal.Hefplatform met schaarMaatregelen om de uitstoot van energie te verminderen

    Roosendaal.Hefplatform met schaarMaatregelen om de uitstoot van energie te verminderen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!