Constitucion10kV droge transformator-testWat zijn de reguliere testitems?

  • vrijgavetijd:2022-07-04 01:15:24
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:556
  • Korte omschrijving:

    Constitucion,Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijd

Artikel inhoud

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

ConstitucionDe juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Tapachura.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Als het volume van de transformator te klein is, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl,ConstitucionAanbesteding van distributietransformatoren, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).


Constitucion10kV droge transformator-testWat zijn de reguliere testitems?



Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden,ConstitucionMaximale capaciteit van de boxtransformator, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Eens kijken.In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities,Constitucion2000 KVA-krachttransformator, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


Constitucion10kV droge transformator-testWat zijn de reguliere testitems?



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

KortingElektrische transformator-installatie

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

ConstitucionEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

AntalyaNameOverige productinformatie
  • Ren Qiu.6e verdieping kleine lift buitenMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

    Ren Qiu.6e verdieping kleine lift buitenMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

  • SaqanisNameRapport van droogtype transformatorDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

    SaqanisNameRapport van droogtype transformatorDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

  • Merignac.Kleine schaarhofttafelVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

    Merignac.Kleine schaarhofttafelVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

  • Merignac.Fabrikant van mobiele heftrucksDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

    Merignac.Fabrikant van mobiele heftrucksDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

  • XigangCity in ChinaHydraulisch hefplatform automatischGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van d

    XigangCity in ChinaHydraulisch hefplatform automatischGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van d

  • Cosenza.kgmElektrische bedliftWat zijn de onbekende voordelen?

    Cosenza.kgmElektrische bedliftWat zijn de onbekende voordelen?

  • Cosenza.kgmOverkruisend hefplatformGebruik en keuze van

    Cosenza.kgmOverkruisend hefplatformGebruik en keuze van

  • Cosenza.kgmVerhuur van platformliftenHoe is de functionaliteit?

    Cosenza.kgmVerhuur van platformliftenHoe is de functionaliteit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!