Gewoon golfenRechthoekige vierkante buisProblemen die aandacht behoeven in het productieproces

  • vrijgavetijd:2022-06-07 18:33:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:342
  • Korte omschrijving:

    Gewoon golfen,Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de l

Artikel inhoud

Na chemische beitsing kan de vierkante buis goed worden beschermd door elektrolyse. Dit zijn eenvoudige manieren om de levensduur van de vierkante buis te verlengen,Gewoon golfenWarme dipsaus gegalvaniseerde vierkante buis, We hoeven alleen te behandelen volgens deze, zodat de vierkante buis kan ons grote hulp bij het gebruik proces. De koude gegalvaniseerde vierkante buis is het principe van koud galvaniseren op de vierkante buis gebruikt om de vierkante buis corrosie prestaties. Anders dan het galvaniseren van hete dip, wordt de koudgalvaniseringscoating hoofdzakelijk uitgevoerd volgens het elektrochemische principe. Daarom is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat zinkpoeder en staal voldoende zijn, wat resulteert in het verschil tussen elektroden, zodat de eisen voor de behandeling van het oppervlak van staal zeer hoog zijn.

De vierkante buis speelt een belangrijke rol in de snelle economische ontwikkeling. De functies van de vierkante buis zijn verschillend, die geen rechte qb vierkante pijp is, en qb vierkante pijp, ook bekend als gelaste pijp, is een vierkante pijp, gelast door een stalen plaat of stripstaal na het inkrimpen. Qb vierkante buis heeft de voordelen van eenvoudig productieproces, hoge productie-efficiëntie, veel rassen en specificaties en minder apparatuur. De gebruikelijke materialen zijn QA en QC.

Hoge kwaliteit staal (P ≤ .%,Gewoon golfen1 gegalvaniseerde vierkante buis, S ≤ .%)

FlaviopolisVierkantsbuis heeft een breed scala van toepassingsgebieden. Het belangrijkste veld is de bouwnijverheid, die de ontwikkeling van de economische bouw bevordert. Omdat het productieproces van een vierkant buisgat anders is, is het ontwerp van een vierkant buisgat ook anders. Vervolgens zal ik in detail de types van het ontwerp van een buisgat hieronder introduceren.

Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn lengtelings, en het metaal bij de buiging zal zich ophopen en dikker, de levensduur van het zaagblad. De Regrindingstijd van het zaagblad. Wanneer het zaagblad wordt vervangen, draait de belangrijkste aandrijving AC-spindel om de stapsgewijze verandering van de motoriek wisselt de wisselsnelheid van de wisselsnelheid van de wisselsnelheid van de snelheid van de wisselsnelheid van de toevoer van de snelheid naar een constante waarde-center-borstelsysteem hydraulisch -zagen systeem systeem het systeem vertegenwoordigt de kwaliteit RA vlakheid, grote stoothoogte Breedte en lengte . ~ .m m ~ m ~ ~ min kW ~ rpm ( kw ~ mmmmmmmmmin.kw .kw + tijden; kW S + mu; m . mm … plumn m mm; umm ongeveer mm. Het totale gewicht van de buis is ongeveer mm De grote productiecapaciteit van de drie zagen is T /A. De pijpzaag heeft een speciale omkeerinrichting (hydraulisch servo-apparaat) om de trilling te verminderen en de levensduur van de zaag te verbeteren (alleen tijdens het voederen). De zaagmachine heeft twee apparaten verdeeld op de inlaat en uitlaat. (het ingangsgebied wordt ondersteund door een roltafel om de buiging van de billet te waarborgen) De inlaat einde na zagen. Open het om ervoor te zorgen dat het zaagblad niet in contact komt met de blanco wanneer het terugkeert. „mdash”; feed saw saw device ”, „mdash”; saw device trilling reduction, die bestaat uit een vaste versnelling trilling reductie, als een verplaatsbare trilling reductie om het axiaal van het zaagblad te vermijden. „mdash”; borstel en veeg apparaat “ mdash; een borstel en veeg apparaat is geïnstalleerd aan de onderkant van de zaag om de ijzervijlsels op de tanden te reinigen en zal de levensduur van het zaagblad niet beïnvloeden. &Mdash; zaagblad. Om de levensduur van het zaagblad te verbeteren, wordt een kleine hoeveelheid van de container met een hoge lading door de lucht verstuikt en op het zaagblad gegoten zonder residu. &m mdash; zaagblad koelapparaat. Een speciale straalbuis wordt gebruikt om koude lucht te sproeien op --oC op het zaagblad. De cut-off wordt overgebracht naar de buffer voor de lader na het passeren door de uitlaattafel en het weegsapparaat (Noot: _; voor het zagen is er een voederbank voor enkelvormige knuppels die moeten worden gesneden, en na weging is er een voederbank voor geretourneerde knuppels. De bufferoverdrachtsketen brengen de knuppels naar de onderste roltafel van de lader. De billets worden door de haak van de ketting naar de roltafel gedraaid. De gewogen gekwalificeerde knuppels worden door de lader in de ringoven geladen, en de ongekwalificeerde billets worden van de rol naar de bank gebracht om te worden verwijderd.


Gewoon golfenRechthoekige vierkante buisProblemen die aandacht behoeven in het productieproces



Het proces voor het verwarmen van de vierkante buis berekent de chip-dikte van het werkstuk . Na elke regrinding, de levensduur van het zaagblad. De Regrindingstijd van het zaagblad. Wanneer het zaagblad wordt vervangen, draait de belangrijkste aandrijving AC-spindel om de stapsgewijze verandering van de motoriek wisselt de wisselsnelheid van de wisselsnelheid van de wisselsnelheid van de snelheid van de wisselsnelheid van de toevoer van de snelheid naar een constante waarde-center-borstelsysteem hydraulisch -zagen systeem systeem het systeem vertegenwoordigt de kwaliteit RA vlakheid, grote stoothoogte Breedte en lengte . ~ .m m ~ m ~ ~ min kW ~ rpm ( kw ~ mmmmmmmmmin.kw .kw + tijden; kW S + mu; m . mm … plumn m mm; umm ongeveer mm. Het totale gewicht van de buis is ongeveer mm De grote productiecapaciteit van de drie zagen is T /A. De pijpzaag heeft een speciale omkeerinrichting (hydraulisch servo-apparaat) om de trilling te verminderen en de levensduur van de zaag te verbeteren (alleen tijdens het voederen). De zaagmachine heeft twee apparaten verdeeld op de inlaat en uitlaat. (het ingangsgebied wordt ondersteund door een roltafel om de buiging van de billet te waarborgen) De inlaat einde na zagen. Open het om ervoor te zorgen dat het zaagblad niet in contact komt met de blanco wanneer het terugkeert. „mdash”; feed saw saw device ”, „mdash”; saw device trilling reduction, als een verplaatsbare trilling reductie om het axiaal van het zaagblad te vermijden. „mdash”; borstel en veeg apparaat “ mdash; een borstel en veeg apparaat is geïnstalleerd aan de onderkant van de zaag om de ijzervijlsels op de tanden te reinigen en zal de levensduur van het zaagblad niet beïnvloeden. &Mdash; zaagblad. Om de levensduur van het zaagblad te verbeteren, wordt een kleine hoeveelheid van de container met een hoge lading door de lucht verstuikt en op het zaagblad gegoten zonder residu. &m mdash; zaagblad koelapparaat. Een speciale straalbuis wordt gebruikt om koude lucht te sproeien op --oC op het zaagblad. De cut-off wordt overgebracht naar de buffer voor de lader na het passeren door de uitlaattafel en het weegsapparaat (Noot: _; voor het zagen is er een voederbank voor enkelvormige knuppels die moeten worden gesneden, en na weging is er een voederbank voor geretourneerde knuppels. De bufferoverdrachtsketen brengen de knuppels naar de onderste roltafel van de lader. De billets worden door de haak van de ketting naar de roltafel gedraaid. De gewogen gekwalificeerde knuppels worden door de lader in de ringoven geladen, en de ongekwalificeerde billets worden van de rol naar de bank gebracht om te worden verwijderd.

De vierkante buis wordt gevormd door externe besturing of interne bedieningsroller.

De kenmerken van de vierkante pijp zijn als volgt: het productieproces van vierkante pijp is eenvoudig, de productie-efficiëntie is hoog, de kosten is laag en de ontwikkeling is snel. De sterkte van de spiraalvierkante pijp is over het algemeen hoger dan die van rechte naad vierkante pijp. Het kan vierkante pijp produceren met een grotere diameter van de pijp met een smalle blanco, en vierkante pijp met een andere diameter van de pijp met een blanco van dezelfde breedte. Echter, vergeleken met rechte naadpijp van dezelfde lengte de lengte wordt de lengte van de lasse lengte verhoogd met ~, die zal worden gericht op het hele land voor een lange tijd Individuen en bedrijven bieden allerlei soorten vierkante buizen, vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen, gegalvaniseerde buizen, op de plaats van vestiging eerlijke werking, langdurige samenwerking en lage productiesnelheid. Daarom nemen de meeste kleinere vierkante buizen rechte naadlassen lokale kantoren en de meeste vierkante buizen nemen spiraallassen aan.

Zeer aanbevolenDe bouw, de machinebouw, de machinebouw, de bouw, de bouw, de bouw, de bouw van machines en staalconstructies, met name in de wanden, de machines en de bouw. Het effect van koude gegalvaniseerde vierkante buis is verre van dat van hete gegalvaniseerde vierkante buis; Hoe kun je de hete gegalvaniseerde vierkante pijp onderscheiden van koude gegalvaniseerde vierkante pijp?

Het nadeel van massieve buiging is dat het een uitdiepingseffect heeft. De werkelijke buiging zal spanning veroorzaken op het buigpunt, en het trekeffect zal de lengte van de buiglijn verkorten; Het metaal bij de echte bocht zal dunner worden door het uitrekken.

Het nadeel van lege buiging is dat wanneer de bovenzijde en de zijkant synchroon lege buiging zijn, de vormende kracht gemakkelijk het kritische punt te overschrijden als gevolg van de druk die wordt gegenereerd door de bovenste rol en de onderste rol op hetzelfde moment, resulterend in randinstabiliteit en concave, en zal ook de stabiele werking en de vormkwaliteit van de eenheid beïnvloeden. Dit is ook de verschillende kenmerken van qb vierkante buis en ronde buis lege buiging. Het concept van de vierkante buis: vierkante buis is de drukverwerking van de ingot, et vierkant of vierkant buis. Maak materialen van alle vormen, maten en eigenschappen die we nodig hebben.


Gewoon golfenRechthoekige vierkante buisProblemen die aandacht behoeven in het productieproces



Indien de lasdraad van hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor het lassen ter plaatse, wanneer de dikte onvoldoende is, moet deze worden gelast tot de vaste dikte de grond en de zandgrond, en moet het lassen worden toegepast wanneer er scheuren zijn, zelfs indien de stalen pijp met een andere grote opening tegelijk kan worden vervaardigd.

Handig en efficiëntValse en slordige vierkante buizen zijn gemakkelijk te krabben, omdat de apparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten eenvoudig en gemakkelijk te produceren burrs en kras het oppervlak van vierkante buizen. Diepe krassen verminderen de kracht van vierkante buizen.

De qb vierkante buis beschermende laag detector wordt gebruikt om de werkelijke dikte van de naadloze qb vierkante buis beschermende laag ter plaatse te meten. Het is nodig dat de werkelijke dikte van de naadloze qb vierkante buis beschermende laag van de naadloze qb vierkante buis niet lager is dan de ontwerpwaarde. Wanneer niet aan de eisen wordt voldaan, kan de beschermende laag van naadloze qb vierkante buis worden gebeiteld en gemeten.

QB vierkante buis is een product dat in de afgelopen jaren is verschenen en dat voornamelijk een strenge tolerantie en ruwheid heeft voor de afmetingen van binnengat en buitenwand. De indeling van het productieproces van de grote diameter qb vierkante buis met grote diameter qb vierkante buis wordt verdeeld in warmgewalste naadloze vierkante buis, koudgetrokken naadloze vierkante buis, naadloze vierkante buis en qb vierkante buis volgens het productieproces. Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding,Gewoon golfenQ345D naadloze vierkante buis, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Materiële indeling van rechte naad gelaste vierkante pijp en spiraalgelaste vierkante pijp met een grote diameter qb vierkante pijp: platte koolstofstalen vierkante pijp en laaggelegeerde vierkante pijp. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS, ; staal, _; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q, St-, enz.

Gewoon golfenDe reden waarom het is verdeeld in twee soorten is dat chemische reiniging alleen het oppervlak zeer grondig kan reinigen, en het is moeilijk om de gewenste resultaten te bereiken in sommige fijne scheuren.

speciale vierkante pijp is de algemene naam van vierkante pijpen met andere dwarsdoorsnede vormen, met uitzondering van circulaire pijp. Volgens de verschillende dwarsdoorsnede vorm en afmetingen van stalen pijp kan deze worden verdeeld in een viervormige buis met gelijke dikte van de wand (code D), een speciale vierkante pijp met een ongelijke dikte van de wand (code BD) en een speciale naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code D). Deze speciale-vormige grote-diameter qb vierkante buizen worden op grote schaal gebruikt in verschillende structurele delen, gereedschappen en mechanische delen. Vergeleken met cirkelvormige buizen, speciale-vormige buizen hebben over het algemeen een groot moment van inertie en sectie modulus, en hebben grote buig- en torsiebestendigheid, die het structurele gewicht en staal sterk kunnen verminderen.

dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag, en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!

AntalyaNameOverige productinformatie
  • Napels1 ton heffen 8-meter vrachtliftOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

    Napels1 ton heffen 8-meter vrachtliftOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

  • Pukekohe Oost304 roestvrij staal pijp prijsWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct on

    Pukekohe Oost304 roestvrij staal pijp prijsWat zijn de belangrijkste punten van dagelijks correct on

  • Erlang1 ton heffende vrachtliftAlgemene marktvolatiliteit

    Erlang1 ton heffende vrachtliftAlgemene marktvolatiliteit

  • Maartton.304 roestvrij staal pijp prijsHoe de prijs te krijgen?

    Maartton.304 roestvrij staal pijp prijsHoe de prijs te krijgen?

  • New York City1 ton kleine heflading liftBeheers de markttrends van apparatuur en meters

    New York City1 ton kleine heflading liftBeheers de markttrends van apparatuur en meters

  • Levin.304 roestvrij staal pijp prijsAnalyse van specifieke managementbehoeften

    Levin.304 roestvrij staal pijp prijsAnalyse van specifieke managementbehoeften

  • Brescia.kgm10 meter vrachtliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

    Brescia.kgm10 meter vrachtliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

  • Walkataan304 roestvrij staal pijp prijs 1mVraag vrijkomen, prijzen zijn gemakkelijk te stijgen maar

    Walkataan304 roestvrij staal pijp prijs 1mVraag vrijkomen, prijzen zijn gemakkelijk te stijgen maar

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!